Часи роботи
  • ISIDA Медмістечко
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 21:00
  • ISIDA Оболонь
  • Понеділок – субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00 – 15:00
  • ISIDA Лівобережна
  • Понеділок – субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00 – 15:00
  • ISIDA Печерськ
  • Понеділок – субота 9:00 – 20:00
  • Неділя 9:00 – 15:00

Таблет-харчування в клініці ISIDA – що це таке?

23 серпня 2017

Клініка ISIDA робить подарунок майбутнім мамам – пропонує скористатися такими спеціальними пропозиціями:

«ISIDA test drive» – це можливість отримати безкоштовно першу консультацію лікаря-гінеколога у відділеннях клініки ISIDA:

А також – пройти УЗ-дослідження в цих відділеннях.

Скориставшись спеціальною пропозицією «ISIDA test drive», Ви отримуєте можливість особисто ознайомитися з клінікою ISIDA, сформувати власну думку про рівень професіоналізму фахівців клініки, рівень сервісного обслуговування тощо. Ця спеціальна пропозиція дійсна тільки для пацієнток у першому триместрі вагітності, які ще жодного разу не були в клініці ISIDA.

Детальніше: https://isida.ua/test-drive/

Збалансований раціон і дотримання принципів здорового харчування – основа здоров'я для будь-якої людини. Але ці чинники набувають особливого значення в період вагітності та після пологів. Адже йдеться вже про здоров'я одразу двох осіб – матері та дитини.

У клініці ISIDA впроваджена й успішно працює протягом 13 років система організації харчування «Таблет». Давайте дізнаємося, що це таке і як це працює.

Таблет-питание

Переваги системи «Таблет»

Система «Таблет»-харчування даєможливість:

  • Планувати запас основних продуктів і гнучко реагувати на особливі потреби пацієнтів;

  • Уникати необґрунтованих витрат завдяки використанню системи порціонування;

  • Здійснювати приготування та комплектацію страв із дотриманням вимог гігієнічної безпеки;

  • Зберігати початкову температуру страви за рахунок властивостей термобоксів;

  • Здійснювати індивідуальний підхід при організації харчування кожного пацієнта.

«Система організації харчування «Таблет» повністю відповідає прийнятим міжнародним гігієнічним нормам і вимогам. Крім того, ця система дає змогу практикувати індивідуальний підхід до харчування кожної мами, якщо цього потребує її здоров'я або особисті уподобання», – розказує завідувач харчоблоку клініки ISIDA Любов Василівна Богдан.

Чітке планування

Успіх будь-якої справи багато в чому залежить від чіткості її планування. І організація харчування – не виняток. Система «Таблет» дає можливість планувати щоденне меню на два тижні вперед. Але це планування – не жорстке, працівники харчоблоку завжди мають можливість внести до меню зміни з урахуванням конкретної ситуації.

Відбувається це в такий спосіб: щодня о 7.30 кухарі отримують інформацію про те, скільки осіб і з якими особливостями перебувають у кожному відділенні. Це дає змогу швидко та чітко внести зміни до базового меню. Ці зміни, до речі, можна внести і протягом дня.
Наприклад, якщо до харчового блоку надходять відомості про те, що одна з пацієнток переведена до пологової зали, це означає, що в призначений час їй подадуть страви, згідно з дієтою №5, в якій не передбачені салати та будь-які смажені страви. Програма «На виписку» також має свої особливості. Для кожної страви розроблені свої технологічні картки.

Система «Таблет» також дає можливість враховувати індивідуальні потреби (на основі медичних показань) або особисті уподобання пацієнток. При низькому гемоглобіні, наприклад, майбутній матері необхідно доповнити раціон м'ясом. Це робиться одразу ж після призначення лікаря. Якщо ж майбутня мати з особистих міркувань не їсть м'ясо, їй запропонують рибу.
І так далі: інформація про всі медичні або індивідуальні особливості харчування заноситься до картки під час вступу до клініки ISIDA, оновлюється по мірі потреби і тут же береться до виконання працівниками харчоблоку.

Форма відповідає змісту

Щоб зберегти температуру, смакові якості та зовнішній вигляд страви, в клініці ISIDA використовують термотаці й термопосуд. Спеціальні тарілки розігрівають у шафі, в них наливають гарячу першу страву, кладуть другу. Усе це закривають герметичними кришками та ставлять на термопіднос. І тарілки, і піднос виготовлені з матеріалів із високим теплоізоляційним ефектом.

Кришки захищають цілісність страв: вони не розливаються і не розсипаються, поки на спеціальному візку знаходяться «в дорозі». Протягом 10-15 хвилин офіціант приносить всі порції «адресатам». Страви під час транспортування завдяки особливому матеріалу посуду не втрачають своїх якостей.

Рівень кухні залежить від обладнання

Високі смакові якості багатьох страв забезпечуються не тільки майстерністю кухарів і їхнім досвідом, а й наявністю хорошого сучасного обладнання. Сирне суфле, наприклад, готується за допомогою професійного пароконвектомату, що забезпечує цій страві знамениту легкість.

Печені яблука, що їх подають у клініці ISIDA тричі на день, особливо в післяпологовому періоді, також потребують для якісного свого приготування особливих духових шаф. І так далі. Секретів приготування дуже смачних, а головне – корисних й обраних з урахуванням індивідуальних переваг страв у клініці ISIDA багато. А головний із них – щире бажання всіх працівників харчоблоку зробити перебування в клініці ISIDA «смачним». Адже це важливо.

Виникли запитання з приводу перебування в клініці, організації харчування – зв'яжіться з фахівцями нашої клініки і ми відповімо на всі Ваші запитання. Наші телефони: 0 800 60 80 80, +38 (044) 455 88 11. Ви можете поставити своє питання і за допомогою спеціальної форми – у спливаючому вікні при відвідуванні нашого сайту.