Часи роботи
  • ISIDA Медмістечко
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 21:00
  • ISIDA Оболонь
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Лівобережна
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Печерск
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00

Відгуки про ISIDA

Медицина в Україні вже мистецтво

Медицина в Україні вже мистецтво
4 місяці спостерігаю за унікальним доктором Валентином Рогозінський, який лікує Алексу закритий перелом зі зміщенням. Справа не тільки в мотивації, а й унікальному професіоналізм орієнтування на пошук рішень і технологій найбільш ефективні для дитини.
1) пошук стратегії - готовність консультуватися з професурою як в Україні, так і в Ізраїлі - операцію вирішили не робити
2) тактильна чутливість як у скульптура - під наркозом не розрізаючи коригував осколки і моделював зміщення кістки в правильне положення
3) використання унікальних технологій: пластиковий гіпс (легкий, можна купатися, дихає), скотч полімерізірованний і екзо скелет для гомілки (з підкачкою повітря, щоб щільніше і зручніше прилягало).
Для Алекса це був не найпростіший період в житті, але впевнена що нам дуже-дуже пощастило - Рогозінський Валентин Ви лучший !!! Бережіть себе !!! National Children's Hospital "Охматдит" National Children's Hospital "Охматдит" ISIDA clinic Вам дуже пощастило що цей доктор з вами !!!

Irina Ageyeva
12 листопада 2018 р. 13:24

Лариса Михайлівна - чудовий лікар!

Лариса Михайлівна - чудовий лікар! Величезна подяка за підтримку до і під час вагітності. Завжди відчувала, що прийшла не до лікаря, а до гарної подруги.

Ирина Ролинская
4 листопада 2018 р. 14:59

Низький уклін всій команді ISIDA.

Величезна подяка неймовірному лікарю - ювеліру Миколі Володимировичу Міненко, за людяність, відкритість, мудрість, неймовірну майстерність, за вміння гасити паніку і за чарівну усмішку! Низький уклін всій команді ISIDA. Молю Бога за Ваше здоров'я. З повагою Мама 18-ти річної Марини.

Наталія
25 жовтня 2018 р. 22:32

Я дуже задоволена ставленням клініки.

Хочу висловити величезну подяку лікарю Марині Василівні. При першому відвідуванні було зрозуміло, що переді мною лікар вищої категорії, який знає свою справу. Марина Василівна дуже чуйна, душевна і уважна людина. З нею дуже приємно спілкуватися, все дохідливо пояснює. Моя вагітність пролетіла легко. Також, величезне спасибі персоналу клініки, медсестри і адміністратори просто розумничка. Я дуже задоволена ставленням клініки.

Тамара
24 жовтня 2018 р. 19:48

Справжній професіонал!

Дуже вдячна Олесі Володимирівні, за ведення моєї вагітності. Уважна, компетентна в усіх питаннях. Справжній професіонал!

Юлія
24 жовтня 2018 р. 18:50

Він просто чарівник.

Добрий час доби. Якщо чесно, я не знаю що потрібно писати у відгуках. Буквально недавно я шукала відгуки про цього лікаря сама. Знайшла, але на жаль дуже мало! Хотілося знати більше про людину якій довіряєш свою дитину. Для БАТЬКІВ ЯКІ ШУКАЮТЬ ГАРНОГО ХІРУРГА !!!! Я дуже емоційна мама, сприймаю все дуже близько до серця, але у цього лікаря завжди знайдеться потрібне слово що б дати привід посміхнутися і підтримати! Сказати що він хороший лікар це не сказати нічого! ВІДМІННИЙ ЛІКАР І ЛЮДИНА! Знаходить спільну мову з дітьми (підлітками). Я знаю одне: я дуже вдячна долі, не знаю кому, але я дуже рада що ми потрапили саме до цього хірурга. Він просто чарівник. Ідеальна операція. Володимир Олегович, спасибі Вам велике за Даню! Нехай у Вашому житті буде тільки позитив і море дитячих усмішок!

Ірина
23 жовтня 2018 р. 22:27

Хочемо подякувати всьому персоналу.

Хочемо подякувати всьому персоналу клініки за прекрасну донечку яка народилася завдяки допоміжним репродуктивним технологіям і в першу чергу завдяки співробітникам Ісіди, зокрема Шиянової Світлані Володимирівні. Хочу також відзначити, що всі співробітники дуже привітні, уважні, кожен чітко знає своє завдання. Немає ніяких підводних каменів фінансового характеру, все чітко і прозоро, не було ніяких доплат. Практично весь перелік аналізів можна здавати там, де вважаєте за потрібне. Наш позитивний результат вийшов з другої спроби. Хочу всім хто звернеться з проблемою в Ісіду, побажати успіхів, у вас все вийде! У мене залишилися найкращі враження!
Спасибі величезне Ісіда!)

Яна
21 жовтня 2018 р. 12:52

Подарувала нашій родині велике чудо !

Після ходіння по численних лікарям і клінікам, (з моєю проблемою пропонували донорську яйцеклітину, операцію), на щастя, я потрапила до Світлани Вікторівни Турбаніст. Вона єдина запропонувала консервативний спосіб лікування, після якого я змогла завагітніти сама, природним шляхом, на що я вже абсолютно не сподівалася. Світлана Вікторівна подарувала нашій родині велике чудо !! Ми безмежно вдячні Лікарю за її професіоналізм і знання!

Марина
12 жовтня 2018 р. 23:10

Дякую Вам і низький Вам уклін!

Моє ім'я Ольга Львівна і я вже 13 років дякую Богові за те, що він мені дав можливість зустрітися з лікарем Медвідь Володимиром Ісааковичем. Я 13 років є мамою двох хлопчиків - близнюків. У мене немає слів щоб висловити свою подяку. Спасибі Вам Володимир Ісаакович за те, що ви є. Дякую Вам і низький Вам уклін!

Ольга
12 жовтня 2018 р. 17:34

Сподобалося навіть нашому малюкові.

Перед щепленням були на огляді у Жевели Анастасії Володимирівни, це шикарний лікар і фахівець своєї справи! Консультація і огляд пройшли легко і професійно. Сподобалося навіть нашому малюкові. Однозначно це найкращий педіатр у якого ми були!

Діна
4 жовтня 2018 р. 00:39