Відгук про лікаря

Рахубінська Валерія Веніамінівна
Особиста інформація
Вибрати файл Файл не вибрано
(. jpeg,. jpg,. png,. pdf,. doc)

Онлайн консультація

Рахубінська Валерія Веніамінівна
Особиста інформація
Вибрати файл Файл не вибрано
(. jpeg,. jpg,. png,. pdf,. doc)

Часи роботи
  • ISIDA Медмістечко
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 18:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00 – 17:00
  • ISIDA Оболонь
  • Понеділок, середа - п'ятниця 8:00 – 18:00
  • Вівторок 8:00-19:00
  • Субота 9:00 – 17:00
  • Неділя 8:00 - 16:00
  • ISIDA Лівобережна
  • Понеділок, вівторок, п'ятниця Тимчасово не працює
  • Середа Тимчасово не працює
  • Четвер 8:00 – 18:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя Тимчасово не працює
  • ISIDA Печерськ
  • Понеділок – п'ятниця Тимчасово не працює
  • Субота Тимчасово не працює
  • Неділя Тимчасово не працює
  • ISIDA Ужгород
  • Понеділок – п'ятниця 9:00 – 17:00
  • Субота 9:00 – 14:00
  • Неділя Вихідний

Дякую прекрасній лікарці за комфортне спостереження вагітності та професіоналізм

Просто чудова лікарка та приємна людина. Спостереження вагітності проходило максимально комфортно, і весь час я була настільки спокійною, що не виникало жодних питань чи хвилювань. Відчувається багаторічний досвід та професіоналізм. Буду завжди вдячна за прекрасний період при надії. До нових зустрічей незабаром)

Ірина
02 квітня 2024 р. 23:21
Рахубінська Валерія Веніамінівна

Рахубінська Валерія Веніамінівна

Лікар-акушер-гінеколог

Стаж роботи – 35 років.
  • Лікар вищої кваліфікаційної категорії
  • Кандидат медичних наук
  • Старший науковий співробітник
Приймає в: ISIDA Медмістечко, ISIDA Оболонь
Інші відгуки про цього лікаря

Чарівниця!

Валерія Веніамінівна Рахубінська – справжня чарівниця! Велике дякую!!! Трохи пізніше повернемося за синочком!

Татьяна Наумченко
06 березня 2015 р. 12:51

Чудовий, розумний і добрий лікар

Велике спасибі всьому персоналу клініки ISIDA. Величезне спасибі моєму лікарю, яка спостерігала щза перебігом вагітності, Рахубінскій Валерії Веніамінівні – чудовий, розумний і добрий лікар, а також дякую її помічниці Оленці. Не можу всіх перелічити, так як за цей час дізналася майже всіх, тому що вагітність була багатопліднлю і нелегкою, але завдяки всьому персоналу клініки ISIDA все пройшло добре, ми Вам всім вдячні. Також дякуємо дівчаткам з дитячого відділення, які провелибагато часу з дітками.

Туз Оксана
30 березня 2015 р. 12:57

Хочу подякувати прекрасному лікарю!

Хочу подякувати прекрасному лікарю Валерії Рахубінській, чудовий лікар, справжній фахівець своєї справи, яких зараз з вогнем не знайти. Я вчора звернулася до Валерії допомогти мені оперативно зробити щеплення дитині в Печерському відділенні, так як я більше 13 років обслуговувалася у вашій клініці, але на бульварі Лепсе та безпосередньо у Валерії. Ще раз величезне спасибі Валерії за допомогу і чуйність Ви найкращий лікар у якого мені коли-небудь доводилося консультуватися, низький Вам уклін. З повагою і величезною вдячністю Оксана Зеленська.

Оксана
06 листопада 2019 р. 07:21

Навіть коли почалася війна, Вона була на зв'язку і підтримувала мене

Валерія Венамінівна - то як друга мама! Дякуючи Богу, коли я вперше звернулася в ISIDA, на моєму шляху трапилася саме Вона і я одразу зрозуміла, що спостерігатися та народжувати буду в ISIDA. Завдяки Валерії Веніамінівні моя вагітність та пологи - це найкраще, що сталося в житті. Все було призначено по ділу, ніяких зайвих ліків чи ще щось там, на зв'язку 24/7. Навіть коли почалася війна, Вона була на зв'язку і підтримувала мене. Хто хоче спостерігатися, тільки у неї - не пожалкуєете.

Мар'яна
16 серпня 2022 р. 10:40

Я дуже задоволена, що саме Ви вели мою вагітність

Хочу висловити свою подяку Валерії Веніяминівні за ведення моєї вагітності, яка пройшла легко та спокійно. Лікар – фахівець своєї справи. Консультації були чіткі та зрозумілі. Впевненість у тому, що твій лікар завжди з тобою на зв'язку додавав ще більше спокою. Я дуже задоволена, що саме Ви вели мою вагітність! Величезне спасибі!

Олександра
15 червня 2021 р. 05:09

Рахубінська Валерія Веніамінівна - дякую за сина

Рахубінська Валерія Веніамінівна – професіонал своєї справи. Не було порожніх тривог, все чітко і надійно. Навіть під час моїх важких пологів вона заходила і дивилася як я, хоча зміна була не її. Дякую за сина!

Анна
24 серпня 2017 р. 19:58

Рахубінська В.В. – дуже сподобалася

Проходячи комісію при підписанні договору на пологи познайомилася з акушером-гінекологом Рахубінской Валерією Веніамінівна. Маю велику надію, що в день моїх пологів буде саме її зміна. Дуже сподобалася. :)

Ангеліна
15 січня 2016 р. 15:24

Лікар завжди позитивно, активно, уважно і доброзичливо вела свій прийом

Рахубінська Валерія Веніамінівна – чудовий лікар! Нашому Александріку вже 1 рік. І ось тільки зараз я змогла написати цей відгук. Валерія Веніамінівна вела мою вагітність дбайливо, без зайвої напруженості. Приходячи до неї на прийом, я була впевнена, що отримаю кваліфіковану допомогу і підтримку, без надмірностей (в цей момент ми чекали 4-ту дитину, тому про залякування вагітних я знала не з чуток). Лікар завжди позитивно, активно, уважно і доброзичливо вела свій прийом, в потрібний час, попереджаючи і підказуючи. Я дякую Вам, дорога Валерія Веніамінівна, за мою спокійну і захищену вагітність!

Наталія Бойко
06 жовтня 2016 р. 09:50

Ще раз вам величезне спасибі

Дякую клініці ISIDA за маленьке щастя на ім’я Артем! Окрема подяка Шипіловій Наталії Миколаївні, моєму янголу-охоронцю, вона була поруч, підтримувала мою вагітність!

Дякую Рахубінській Валерії Веніамінівні та Грицьку Віктору Степановичу. Завдяки цим професійним, досвідченим і людяним лікарям наші пологи пройшли відмінно, а прийняті рішення виявилися найвірнішими. Дякую медсестрам у реанімаційній палаті та всьому акушерському відділенню. Неможливо виділити когось – усі дівчатка професійні, приємні та дуже уважні!

ISIDA – це клініка європейського рівня: апаратура, обстановка, але найголовніше – це чудові люди, які працюють в клініці!

Ще раз величезне спасибі!

Клименко Олена
13 жовтня 2010 р. 10:09

Ви – поза конкуренцією!

Вдячна клініці ISIDA за шикарні пологи та Рахубінській Валерії Веніамінівні за супровід вагітності! Коли розповідаю своїм подругам, що пологи – це не страшно, то всі говорять мені, що я перша, хто їм таке говорить! Ну, а я в свою чергу із задоволеною посмішкою раджу ISIDA всім! Успіху Вам та процвітання! Ви – поза конкуренцією!

Вікторія
20 січня 2017 р. 12:13
Статті