Відгук про лікаря

Рахубінська Валерія Веніамінівна
Особиста інформація
Вибрати файл Файл не вибрано
(. jpeg,. jpg,. png,. pdf,. doc)

Онлайн консультація

Рахубінська Валерія Веніамінівна
Особиста інформація
Вибрати файл Файл не вибрано
(. jpeg,. jpg,. png,. pdf,. doc)

Часи роботи
  • ISIDA Медмістечко
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 18:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00 – 17:00
  • ISIDA Оболонь
  • Понеділок, вівторок, середа, п'ятниця 8:00 – 15:00
  • Четвер 8:00 -- 19:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя Вихідний
  • ISIDA Лівобережна
  • Понеділок, вівторок, п'ятниця 8:00 – 16:00
  • Середа 8:00 – 17:00
  • Четвер 8:00 – 18:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00-15:00
  • ISIDA Печерськ
  • Понеділок – п'ятниця Тимчасово не працює
  • Субота Тимчасово не працює
  • Неділя Тимчасово не працює
  • ISIDA Ужгород
  • Понеділок – п'ятниця 9:00 – 17:00
  • Субота 9:00 – 14:00
  • Неділя Вихідний

Лікар проявляє велику турботу про своїх пацієнтів

З радістю поділюся своїми враженнями про доктора Валерію Веніамінівну з Isida Clinic. Я звернулася до неї з приводу проблем зі здоров'ям та вагітності, і вона зробила все можливе, щоб допомогти мені. Я була приємно здивована її високим рівнем професіоналізму, уважним підходом до своїх пацієнтів та вмінням пояснювати складні медичні терміни зрозумілою мовою.

Лікар проявляє велику турботу про своїх пацієнтів та завжди готова дати рекомендації та поради з питань здоров'я. Я дуже вдячна за її підтримку та звернення уваги на мої потреби. Вона виконує свою роботу з посмішкою та доброзичливістю, що робить її приємною та доступною для спілкування.

Валерія Веніамінівна - це справжній професіонал своєї справи, знавець свого предмета та приємна людина. Я дуже задоволена своєю співпрацею з нею та рекомендую її як висококваліфікованого лікаря, який завжди прагне надати найкращу медичну допомогу своїм пацієнтам. Дякую її чудову роботу та турботу про своїх пацієнтів!

Наталія Савченко
04 квітня 2023 р. 15:15
Рахубінська Валерія Веніамінівна

Рахубінська Валерія Веніамінівна

Лікар-акушер-гінеколог

Стаж роботи – 35 років.
  • Лікар вищої кваліфікаційної категорії
  • Кандидат медичних наук
  • Старший науковий співробітник
Приймає в: ISIDA Медмістечко, ISIDA Оболонь
Інші відгуки про цього лікаря

Ми щиро вдячні всім працівникам клініки ISIDA.

Ми щиро вдячні всім працівникам клініки ISIDA, особливо нашому лікарю Рахубінській Валерії Веніамінівні за вдалі пологи, за професіоналізм і чуйне ставлення. Ми прийдемо ще за онуком. Бабуся Антоніна.

Від сім’ї Поліщук Олени
13 червня 2016 р. 14:59

Лікар завжди позитивно, активно, уважно і доброзичливо вела свій прийом

Рахубінська Валерія Веніамінівна – чудовий лікар! Нашому Александріку вже 1 рік. І ось тільки зараз я змогла написати цей відгук. Валерія Веніамінівна вела мою вагітність дбайливо, без зайвої напруженості. Приходячи до неї на прийом, я була впевнена, що отримаю кваліфіковану допомогу і підтримку, без надмірностей (в цей момент ми чекали 4-ту дитину, тому про залякування вагітних я знала не з чуток). Лікар завжди позитивно, активно, уважно і доброзичливо вела свій прийом, в потрібний час, попереджаючи і підказуючи. Я дякую Вам, дорога Валерія Веніамінівна, за мою спокійну і захищену вагітність!

Наталія Бойко
06 жовтня 2016 р. 09:50

Хочу подякувати прекрасному лікарю!

Хочу подякувати прекрасному лікарю Валерії Рахубінській, чудовий лікар, справжній фахівець своєї справи, яких зараз з вогнем не знайти. Я вчора звернулася до Валерії допомогти мені оперативно зробити щеплення дитині в Печерському відділенні, так як я більше 13 років обслуговувалася у вашій клініці, але на бульварі Лепсе та безпосередньо у Валерії. Ще раз величезне спасибі Валерії за допомогу і чуйність Ви найкращий лікар у якого мені коли-небудь доводилося консультуватися, низький Вам уклін. З повагою і величезною вдячністю Оксана Зеленська.

Оксана
06 листопада 2019 р. 07:21

Я дуже задоволена, що саме Ви вели мою вагітність

Хочу висловити свою подяку Валерії Веніяминівні за ведення моєї вагітності, яка пройшла легко та спокійно. Лікар – фахівець своєї справи. Консультації були чіткі та зрозумілі. Впевненість у тому, що твій лікар завжди з тобою на зв'язку додавав ще більше спокою. Я дуже задоволена, що саме Ви вели мою вагітність! Величезне спасибі!

Олександра
15 червня 2021 р. 05:09

Ще раз вам величезне спасибі

Дякую клініці ISIDA за маленьке щастя на ім’я Артем! Окрема подяка Шипіловій Наталії Миколаївні, моєму янголу-охоронцю, вона була поруч, підтримувала мою вагітність!

Дякую Рахубінській Валерії Веніамінівні та Грицьку Віктору Степановичу. Завдяки цим професійним, досвідченим і людяним лікарям наші пологи пройшли відмінно, а прийняті рішення виявилися найвірнішими. Дякую медсестрам у реанімаційній палаті та всьому акушерському відділенню. Неможливо виділити когось – усі дівчатка професійні, приємні та дуже уважні!

ISIDA – це клініка європейського рівня: апаратура, обстановка, але найголовніше – це чудові люди, які працюють в клініці!

Ще раз величезне спасибі!

Клименко Олена
13 жовтня 2010 р. 10:09

Все було на вищому рівні!

Я народжувала в 2013 р у Рахубінской В.В. Мені дуже сподобалося ставлення лікаря, чіткість і правильність її дій, обладнання та медикаменти клініки ISIDA. Все було на вищому рівні! Пологи і післяпологовий період пройшли відмінно, медсестри з дитячого відділення – всі сподобалися. Раджу всім, хто сумнівається зробити вибір на користь цієї клініки. І величезне дякую Валерії Веніамінівні за мого малюка!

Наталія
27 березня 2017 р. 12:27

Навіть коли почалася війна, Вона була на зв'язку і підтримувала мене

Валерія Венамінівна - то як друга мама! Дякуючи Богу, коли я вперше звернулася в ISIDA, на моєму шляху трапилася саме Вона і я одразу зрозуміла, що спостерігатися та народжувати буду в ISIDA. Завдяки Валерії Веніамінівні моя вагітність та пологи - це найкраще, що сталося в житті. Все було призначено по ділу, ніяких зайвих ліків чи ще щось там, на зв'язку 24/7. Навіть коли почалася війна, Вона була на зв'язку і підтримувала мене. Хто хоче спостерігатися, тільки у неї - не пожалкуєете.

Мар'яна
16 серпня 2022 р. 10:40

Дякую, що ви є!

Величезне спасибі Рахубінській Валерії Веніамінівні за турботу, допомогу та добре ставлення! Дякую, що ви є!

Зубок Ксения
03 березня 2015 р. 08:39

Ви – поза конкуренцією!

Вдячна клініці ISIDA за шикарні пологи та Рахубінській Валерії Веніамінівні за супровід вагітності! Коли розповідаю своїм подругам, що пологи – це не страшно, то всі говорять мені, що я перша, хто їм таке говорить! Ну, а я в свою чергу із задоволеною посмішкою раджу ISIDA всім! Успіху Вам та процвітання! Ви – поза конкуренцією!

Вікторія
20 січня 2017 р. 12:13

Дякую Вам за доньку!

Рахубінская Валерія Веніамінівна – найкращий лікар, дуже приємна в спілкуванні людина! Дякую Вам за Вашу відданість професії, золоті руки і добре серце. Дякую Вам за доньку!

Олена
26 вересня 2017 р. 18:30
Статті