Часи роботи
  • ISIDA Медмістечко
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 18:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00 – 17:00
  • ISIDA Оболонь
  • Понеділок, середа - п'ятниця 8:00 – 18:00
  • Вівторок 8:00-19:00
  • Субота 9:00 – 17:00
  • Неділя 8:00 - 16:00
  • ISIDA Лівобережна
  • Понеділок, вівторок, п'ятниця Тимчасово не працює
  • Середа Тимчасово не працює
  • Четвер 8:00 – 18:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя Тимчасово не працює
  • ISIDA Печерськ
  • Понеділок – п'ятниця Тимчасово не працює
  • Субота Тимчасово не працює
  • Неділя Тимчасово не працює
  • ISIDA Ужгород
  • Понеділок – п'ятниця 9:00 – 17:00
  • Субота 9:00 – 14:00
  • Неділя Вихідний

Дякую за професіоналізм і підтримку!

Янюта Саар Мустафаївна, дякую Вам величезне за професіоналізм і підтримку. Завдяки Вам і Вашій команді, в ту чарівну ніч, я повірила в себе і змогла народити такого богатиря! Здоров'я Вам та успіхів!

Маргарита
01 вересня 2017 р. 08:02
Інші відгуки про цю клініку

Це лікар від Бога

Велике спасибі Паламарчук Аліні Миколаївні – це лікар від Бога. До нашої 18 річниці весілля Аліна Миколаївна подарувала нам довгоочікувану вагітність. Клініка ISIDA – це найкраща клініка, де збуваються нездійсненні мрії! В інших клініках 5 спроб ЕКЗ були невдалими. У чарівниці Аліни Миколаївни вийшло з першого разу. Дякую! Дай Бог Вам здоров’я!

Тетяна
28 вересня 2014 р. 10:13

Величезне спасибі лікарям клініки ISIDA!

Величезне спасибі лікарям клініки ISIDA, а особливо моєму ведучому лікарю Марченко Тетяні, за підтримку та впевненість під час вагітності. Чуйне ставлення та правильне ведення вагітності дали свої плоди.

Після 11 років безуспішних спроб ми стали батьками двох гарненьких дівчаток. Спасибі Вам за це щастя!

Клингхаген Людмила и Дитер
10 жовтня 2011 р. 10:18

Клініка ISIDA – місце, де відбуваються чудеса!

Клініка ISIDA – місце, де відбуваються чудеса! Уся наша родина хоче висловити величезну подяку лікарю Садовому Андрію Петровичу за подвійне диво, яке з’явилося на світ 3.10.2015 р. – Тарас і Вікторія! Ми так довго чекали, вірили, сподівалися... Андрію Петровичу, Ви лікар від Бога, знайомство з Вами було рятувальним кругом, а ваш професіоналізм, підтримка та правильний настрій при кожній зустрічі додавали впевненості на 101 %. Ми бажаємо Вам подальших величних перемог, удач, терпіння, мирного неба над головою.

Ольга и Игорь Д.
06 жовтня 2015 р. 04:16

Я довіряю клініці в усьому!

Це найпрекрасніша клініка. Завдяки вам у мене з’явилося дві донечки. Я бажаю всім жінкам народжувати так легко, комфортно, як було це в мене. Я довіряю клініці в усьому. Персонал просто чудовий. Лікарі з великої літери. З менеджерами завжди можна домовитися, навіть прибиральниця була дуже ввічлива. Дякую, що ви є.

Ольга
14 травня 2015 р. 07:45

Турботою я була закутана всю дорогу від першого візиту до Вас, до сьогоднішнього дня!

Добрий день, дорога ISIDA! Хочу залишити свій відгук про свої пологи і ведення вагітності у Вас ❤️по-перше, спасибі велике за Вашу команду - всі фахівці своєї справи, які знають, що потрібно для вагітної і породіллі, малюкові в дитячому відділенні - такою турботою я була закутана всю дорогу від першого візиту до Вас, до сьогоднішнього дня, коли ми вже з малюком вдома) Але я хочу написати про кілька лікарів - які запам'яталися найбільше! Вагітність вела я у лікаря, який, на жаль, вже у Вас не працює, але я абсолютно задоволена всім! А ось акушерка у Вас працює, чудова Леся, приємна, налаштовує на правильний лад, заспокоїть і посварить, де потрібно) Пологи ... Як я рада що залишилася народжувати у вас..... Я народжувала з черговою бригадою, і пологи у мене приймав Карашевський Богдан Валерійович - чудовий, фахівець - спокійний, дуже уважний. Розповідав як дихати, що я повинна відчувати на кожному етапі пологів, пояснював, що відбувається в даний момент часу зі мною і з моїм малюком. Все дуже доступно пояснив при виписці, дав всі рекомендації. Мої пологи пішли трохи іншим шляхом, і було ЕКС. Так ось, все дуже сильно запитували на узі після, а хто ж мене так красиво прооперував?))

Анна
21 листопада 2020 р. 11:19

Найнезабутніші враження!!!

Я спостерігалася та народжувала свою другу дитину в ISIDA в жовтні 2012 року. У пам’яті залишилися тільки найпозитивніші враження.

Усе було на найвищому рівні: прекрасні фахівці, сучасне обладнання, шанобливе ставлення. У результаті на світ з’явився наш синочок! Дякую всьому медперсоналу за вашу турботу, професіоналізм і увагу! Будемо радити Вас своїм знайомим і друзям.

Юлия
28 травня 2013 р. 10:31

ISIDA - чарівний будинок! Співробітники - рідні люди!

ISIDA - чарівний будинок! Співробітники - рідні люди! Бажаємо миру, щастя, добробуту всім світлим людям ISIDA, які благословляють в життя нове покоління українців!

Від родини Самошиної Юлії
18 червня 2016 р. 09:56

Чудова подія у моєму житті

Спасибі величезне всьому персоналу клініки за чудесну подію в моєму житті, а особливо Гончару Костянтину Володимировичу та акушерці Ані!

Перебіленко Тетяна
12 березня 2015 р. 09:18

ЗОЛОТИЙ ЛІКАР

Паламарчук Аліна Миколаївна – ЗОЛОТИЙ ЛІКАР. Я щиро вдячна цій людині й молюся за її здоров’я кожен день.

Гуменюк Наталія Володимирівна
29 січня 2015 р. 11:10

Базовий курс «Народження нового життя» допоміг зрозуміти як, що, коли буде відбуватися і на що звернути увагу.

Базовий курс «Народження нового життя» допоміг зрозуміти як, що, коли буде відбуватися і на що звернути увагу. Це дуже корисно для майбутніх батьків, для їх спокою. Дякуємо!

Наталія
22 лютого 2017 р. 16:59
Відгуки
Маша Тимошенко
Маша Тимошенко

мама, блогер, модель, пацієнтка клініки ISIDA

Катя Павлюченко
Катя Павлюченко

популярна теле- і радіоведуча, пацієнтка клініки ISIDA

Олена Милославська
Олена Милославська

фотограф, пацієнтка клініки ISIDA

Олена Кравець
Олена Кравець

щаслива мама 3-х дітей, актриса, ведуча, пацієнтка клініки ISIDA

Статті