Поставити питання

Вибрати файл Файл не вибрано
(. jpeg,. jpg,. png,. pdf,. doc)

Часи роботи
  • ISIDA Медмістечко
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 18:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00 – 17:00
  • ISIDA Оболонь
  • Понеділок, вівторок, середа, п'ятниця 8:00 – 15:00
  • Четвер 8:00 -- 19:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя Вихідний
  • ISIDA Лівобережна
  • Понеділок, вівторок, п'ятниця 8:00 – 16:00
  • Середа 8:00 – 17:00
  • Четвер 8:00 – 18:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00-15:00
  • ISIDA Печерськ
  • Понеділок – п'ятниця Тимчасово не працює
  • Субота Тимчасово не працює
  • Неділя Тимчасово не працює
  • ISIDA Ужгород
  • Понеділок – п'ятниця 9:00 – 17:00
  • Субота 9:00 – 14:00
  • Неділя Вихідний

Сторінка запитань №14 - Запитання і відповіді

Скажіть, будь ласка, у вас залишилися якісь дані з Донецька про моє лікування?

Катя

Запитання:

Добрий день Світлано Володимирівно, я робила у вас інсемінацію у 2011 році в Донецьку, стояла на обліку до 12 тижнів, слава Богу, все добре, я народила)) Ось хочу тепер до вас у Київ за другою дитинкою. Скажіть, будь ласка, у вас залишилися якісь дані з Донецька про моє лікування? Зубарєва Катерина Олександрівна.

08 лютого 2016 р.

Відповідь:

Вітаю, Катерино! Так, у нас залишилася вся база даних з Донецької філії, ми нею користуємося у разі необхідності. Буду рада Вам допомогти. Можете зателефонувати мені безпосередньо за тел.: 0675010095 або 0503282701, ми обговоримо все детальніше!

З повагою, Світлана Вікторівна Турбаніст

08 лютого 2016 р.

В мене були проблеми з циклом, звернулася до лікаря, здала аналізи,поставили діагноз гіпоплазія матки, назначили Жанін на 6 місяців.

Ольга

Запитання:

Добрий день! У мене були проблеми з циклом, звернулася до лікаря, здала аналізи, поставили діагноз гіпоплазія матки, призначили Жанін на 6 місяців. Пропила першу пачку, зробила перерву, на 2 день почалася менструація з першого дня почала пити Жанін. Випила другу пачку, відчуваю, що скоро буде знову менструація. З якого дня пити таблетки Жанін, з першого чи з сьомого?

30 січня 2016 р.

Відповідь:

Добрий день, Ольго. Препарат «Жанін» приймається протягом 21 днів з подальшою перервою на 7 днів. Наступний прийом нової упаковки «Жанін» починається після семиденного перерви після закінчення попередньої упаковки, незалежно від менструальних кров'янистих виділень. Я б рекомендувала Вам прийти на прийом з результатами Ваших досліджень, для того, щоб роз'яснити особливості прийому комбінованих оральних контрацептивів. Дякую за вибір Клініки ISIDA.

31 січня 2016 р.

Чи має ваша клініка обладнання для реанімації пацієнтів у разі необхідності, а також реаніматологів?

Юлія

Запитання:

Чи має ваша клініка обладнання для реанімації пацієнтів у разі необхідності, а також реаніматологів? У списку лікарів я таких не бачила, але ж у клініці проводяться різноманітні оперативні втручання. Хотілося б розуміти рівень можливостей клініки і персоналу, перш ніж звертатися за допомогою. З повагою Юля.

05 січня 2016 р.

Відповідь:

Шановна Юліє.

У Клініці з моменту відкриття присутнє у структурі відділення анестезіології та інтенсивної терапії (на 4 ліжка), що надає можливість ведення пацієнток у важкому стані, пов'язаних з пологами або оперативним втручанням і з наявністю важкої соматичної патології. Досить часто ми проводимо терапію на наших ліжках пацієнтам з тяжким перебігом вагітності. Для адекватної терапії цієї категорії необхідно і певне обладнання (включаючи контрольний комплекс – систему моніторів, апаратуру для заміщення функцій дихання – дихальний апарат з різними режимами, відмінний за функціями від анестезійних дихальних апаратів, у тому числі і значною мірою за ціною, а також дефібрилятори для надання реанімаційної допомоги. Лабораторія цілодобово здійснює аналізи, необхідні для реанімаційного ведення. З огляду на те, що мінімальний вік лікарів відділення 35 років, а найменша кваліфікаційна категорія – перша, то всі мають спеціалізацію анестезіолог-реаніматолог. Окрім того наш консультант, доцент кафедри анестезіології та інтенсивної терапії інституту удосконалення лікарів.

06 січня 2016 р.

Неспроможність рубця на матці. Чи можливо виправити дану?

Ганна

Запитання:

Ділянка післяопераційного рубця: візуал. дефект «ніші». Нижній сегмент матки в ділянці післяопераційного рубця товщиною до 4,3 мм. Висновок: неспроможність рубця на матці. Лікарі не радять вагітніти, але дуже хочеться здорову дитинку. Чи можливо у вас зробити лапороскопію на матці та виправити цю ситуацію? Скільки коштуватиме така операція?

09 грудня 2015 р.

Відповідь:

Доброго дня, Анно! За цими даними УЗД не зовсім правильно робити висновки. Необхідно подивитися кровотік на місці післяопераційного рубця. Якщо кровопостачання цієї ділянки добре, то виношування вагітності можливе. Вам необхідно експертне УЗД.

15 грудня 2015 р.

Чи можливе застосування ДРТ у 41 рік?

Леся

Запитання:

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, мені 41 рік, чи ще можливе застосування ДРТ у моєму випадку? Причини безпліддя не визначені, у мене згідно з аналізами все нормально, у чоловіка незначні відхилення від норми. Дякую.

07 грудня 2015 р.

Відповідь:

Доброго дня, Лесю! Як правило, ЕКЗ рекомендується робити жінкам до 42 років, але в кожному випадку питання про вибір програми з лікування безпліддя приймається індивідуально на підставі додаткових обстежень. Приходьте на консультацію з результатами досліджень. Будемо раді допомогти!

15 грудня 2015 р.

Чи могли в мене знову виникнути спайки в трубах?

Бушева Катерина

Запитання:

Доброго дня, Світлано Вікторівно! У 2012 році я проходила лікування під Вашим наглядом, а потім спостерігалася з приводу вагітності в донецькій клініці в Ольги Миколаївни. Зараз моїй доньці вже 3 роки, і ми хочемо другу дитину, але рік нічого не виходить. Перед першою вагітністю мені робили лапароскопію маткових труб, і за 4 місяці я завагітніла. Чи могли в мене знову виникнути спайки в трубах, і яке обстеження краще пройти?

23 листопада 2015 р.

Відповідь:

Доброго дня, Катерино! Дійсно, спайки в маткових трубах можуть утворитися знову, але почати обстеження я би порекомендувала зі спермограми чоловіка. Якщо у нього з цим обстеженням все нормально, тоді необхідно буде займатися Вашими трубами та робити лапароскопію. Запис за телефонами: 0 800 60 80 80 або +38 (044) 455 88 11. Будемо раді Вам допомогти!

24 листопада 2015 р.

Радіоізотопне сканування кісток скелета

Руслана

Запитання:

Доброго дня! У моєї мами рак молочної залози 2 б ст. Була зроблена операція 18.03.15 р. із видалення грудей і лімфовузлів. Пройшла 2 ХТ до операції та 2 ХТ і 32 промені після операції. Зараз болить або точніше – пече (як після сонячного опіку) область грудей і спини. Обласний мамолог направляє на сканування кісток. Мама поки не хоче опромінюватись (скануватися), оскільки минуло всього 2,5 місяці після курсу променів. Що б ви порадили? Заздалегідь дякую!

31 жовтня 2015 р.

Відповідь:

Доброго дня, Руслано! Радіоізотопне сканування кісток скелета – один із найбільш точних методів діагностики метастазів Са в кістках. Воно проводиться за показаннями, що вже є у Вашої матері. Доза, яку отримає мати під час обстеження, у порівнянні з проведеним післяопераційним опроміненням мізерна. Таке обстеження, як правило, не призводить до будь-яких серйозних наслідків. Потрібно робити!

31 жовтня 2015 р.

У дитини в 2 місяці досі триває жовтяниця

Вікторія

Запитання:

Доброго дня! У дитини в 2 місяці досі триває жовтяниця. Жовтяниця з’явилася на третю добу, після проведення терапії під лампами білірубін зменшився, і нас виписали. У 2 місяці педіатр сказав, що дитина досі жовта, відправив на здачу аналізу. Загальний білірубін – 191, прямий – 21, АСТ – 71, АЛТ – 39, гемоглобін – 102. Лікар призначив лікування відлученням від грудей на 7 днів. Наскільки виправдане таке лікування? Що Ви порекомендуєте?

09 жовтня 2015 р.

Відповідь:

Вікторіє, доброго дня. Для 2-місячної дитини рівень білірубіну 191 є досить високим. Перш ніж відлучати від грудного вигодовування, необхідно виключити всі види жовтяниць, що можуть бути у дитини, враховуючи при цьому перебіг вагітності, пологів тощо. Дитина потребує дообстеження в умовах стаціонару.

12 жовтня 2015 р.

Чи видаляти гланди перед вагітністю?

Леся

Запитання:

Доброго дня! У мене хронічний фарингіт і тонзиліт. Чи доцільно видалити гланди перед вагітністю, щоб надалі мої, і без того часті, застуди (ГРВІ) не впливали на плід? Щиро дякую.

04 жовтня 2015 р.

Відповідь:

Доброго дня, Лесю! Показання до видалення мигдаликів (показання до операції) визначає ЛОР-лікар. Наявність хронічного фарингіту та тонзиліту не є протипоказанням для виношування вагітності. Очевидно, до зачаття доцільно провести санацію ЛОР-органів в отоларинголога. Із повагою, Мініна Олена Олександрівна.

08 жовтня 2015 р.

Медикаментозна корекція гормонів щитовидної залози

Оксана

Запитання:

Доброго дня, Ларисо Михайлівно! Питання ось у чому: планується ЕКЗ + ІКСІ + ПГД, рівень ТТГ у крові 0,67 при нормі 0,4-4,0, Т4 вільний у крові 13,9 при нормі 11,5-22,7, АТПО відсутні. Для вагітності, говорить репродуктолог, ідеальний показник 2-2,5. Як бути в цій ситуації? Яких можна вжити заходів, щоб показники підвищилися? Згідно з УЗД є невеликий вузол у щитовидної залози, жодного дискомфорту в горлі немає. Заздалегідь дякую за відповідь!

28 вересня 2015 р.

Відповідь:

Доброго дня, Оксано! У цій ситуації немає жодного приводу медикаментозно коригувати гормони щитовидної залози. Усі показники оптимальні для майбутньої програми ЕКЗ. Детальний опис УЗД щитовидної залози також необхідний і важливий для більш детальної відповіді. Дякуємо!

30 жовтня 2015 р.
< 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 17 18 >