Часи роботи
  • ISIDA Медмістечко
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Оболонь
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Лівобережна
  • Понеділок – субота 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Печерськ
  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00

Політика конфіденційності Товариства з обмеженою відповідальністю «ІСІДА-IVF»

  • Політика конфіденційності Товариства з обмеженою відповідальністю «ІСІДА-IVF»

ТОВ «ІСІДА-IVF» (далі — клініка ISIDA) дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів клініки ISIDA в рамках надання послуг у сфері охорони здоров'я.
Політика конфіденційності формує правила використання персональних даних, які залишає користувач на сайті клініки ISIDA (ТОВ «ІСІДА-IVF») www.isida.ua

Для використання сервісів нашого сайту (відгуки, онлайн-запис), користувач повинен надати нам свої персональні дані: ім'я, контактний телефон, контактний e-mail, дата народження, в атоматичному режимі буде зафіксована IP-адреса і cookies.
Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
Якщо користувач заповнив всі поля для необхідної нам інформації, це означає, що він згоден із Політикою конфіденційності. В іншому випадку він не зможе використовувати додаткові сервіси, які розміщені на нашому сайті.

Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього власника. Дані можуть бути відкриті у випадках, передбачених чинним законодавством України.
Ми дбаємо про захист вашої персональної інформації від незаконного доступу.
Зміни в Політиці конфіденційності будуть публікуватися на цій сторінці.
У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту info@isida.ua